Home > Over Dus

Over Dus

Dus Verbindt is dé schakel om verbinding te leggen tussen opdrachtgever en werknemer.

Dus de basis van onze dienstverlening is persoonlijk contact met mensen en goed luisteren om de juiste verbinding te maken tussen vacatures en jou. Wij hechten veel waarde aan het in kaart brengen van je wensen en behoeften. Het verbinden van jouw competenties in combinatie met een vacature is onze specialiteit!

We maken gebruik van de nieuwste technologieën. Door middel van je Linked-in profiel kun je reageren op een vacature. Met een eenvoudige handeling zet je al je werkervaring en opleidingen om in een sollicitatieformulier gekoppeld aan de vacature.

Dus of je nu voor vrijheid of zekerheid kiest, bij Dus Verbindt kun je kiezen voor de vorm die het beste bij je als persoon past. Veel dienstverbanden starten op projectbasis, maar worden in 95% van de gevallen omgezet in een vast dienstverband bij een van onze opdrachtgevers.

Maak je voor het eerst kennis met Dus Verbindt? Binnen 7 dagen laten we weten wat we voor je kunnen betekenen. Aan de hand van je CV starten we met een persoonlijk gesprek. De adviseur is automatisch je contactpersoon en gaat voor je aan de slag om een passende verbinding te zoeken met een opdrachtgever.

Sollicitatietips

Je CV in combinatie met een sollicitatiegesprek is je visitekaartje. We hebben een aantal sollicitatietips voor je op een rijtje gezet.

Otys Recruiting Technology